Aarhus Isenkram

Professionel gennem generationer

 

Hos Aarhus Isenkram har vi siden 1948 specialiseret os i udstyr, værktøj og hjælpemidler til professionelle bagerier og køkkener.

Gennem årene har vi opbygget en meget omfattende viden om produkter og leverandører fra hele verden. Vi har udvalgt en lang række af disse som vores samarbejdspartnere, og har agenturer og eneforhandling af deres produkter i både Danmark og de øvrige nordiske lande.

Vores brede sortiment rummer flere tusinde varenumre med alt fra tandstikkere og papirsflag, over et utal af bage-, kage- og chokoladeforme, til knive, grydeskeer og opbevaringsvogne.

 

 

 

 

 

Vores mål er til stadighed at være kundens foretrukne problemløser og leverandør af kvalitetsudstyr til de professionelle bagerier og køkkener. Et mål vi har opnået gennem produkter af høj kvalitet, et stort og bredt sortiment som konstant udvides, konkurrencedygtige priser, hurtig og sikker levering samt et højt serviceniveau overfor både slutbrugere og grossister, baseret på indsigt i brancherne og viden om produkterne.

 

 

 

God fornøjelse

 

AARHUS ISENKRAM A/S

Historie bag

ekspertisen:

 

 

Aarhus Isenkram er en sund og solid familie-virksomhed, som i dag drives af 2. og 3. generation.

Virksomheden startede med udvikling og produktion af ting til bagerier, men er i dag  udelukkende en handels- virksomhed baseret på import, eksport og engrossalg.

Vi har i dag egen indkøbs- og salgsafdeling, økonomi- funktion, stort pluklager samt pakkeri